Alkalmi, esküvői smink

Esküvői smink

Minden menyasszony szeretne a Nagy Napon a legszebb, a legragyogóbb lenni. Ennek eléréséhez a legfontosabb, hogy bőre makulátlan, a sminkje pedig tökéletes legyen.

Az esküvői smink elkészítésénél mindig figyelembe veszem a menyasszony egyéniségét, a csokor színét, a dekorációt, a ruha színét, stílusát és nem utolsó sorban a menyasszony elképzelését.

A menyasszonyi sminkhez mindig hozzátartozik egy próbasmink, ezáltal a menyasszonynak sem kell az esküvő napján aggódnia sminkje miatt, hiszen azt előtte már elkészítettük.

Ha igény merül fel, minimum 3 fő esetén Sopron 30 km-es körzetében házhoz megyek, ahol a násznép többi szépülni vágyó tagja is kérhet alkalmi sminket.. A kiszállási díj a távolság függvényében kerül megállapításra.

Alkalmi smink

Ennél a sminknél erősebb színeket használok és határozottabban kiemelem az arcod vonalát. Ha szeretnéd, akkor tincses vagy soros műszempillát is felragasztok szempilláidra a drámaibb hatás érdekében. Ez a smink nagyszerűen illik egy bálra, egy esti partyra, vagy fotózásra.

Nappali smink

A nappali smink egy nagyon visszafogott, szépítő smink, melynek során kiemelem arcod szépségét, és elrejtem az esetleges bőrhibákat.