Molnár-Berkes Orsolya

Molnár-Berkes Orsolya

Sminkes, kozmetikusmester, kozmetikus szakoktató

Molnár-Berkes Orsolya vagyok, sminkes, kozmetikusmester, kozmetikus szakoktató.
A sminkelés mellett foglalkozom szempillahosszabbítással, sminktetoválással és hagyományos kozmetikai szolgáltatásokkal is. Mindig is vonzott a szépség világa, ami már gyerekkoromhoz vezethető vissza, hiszen szinte minden napomat édesanyám kozmetikájában töltöttem.

2009-ben végeztem kozmetikusként a budapesti Ipartestületi Szakiskolában angol kéttannyelvű szakon. A sminkelés alapjait Rikk Ági (Európabajnok és világbajnok 2. helyezett) sminkmestertől sajátítottam el, majd Sipos Zita és Dudás Barbara világbajnok sminkmestereknél tökéletesítettem ezt a tudást.

Ezután elvégeztem egy stylist képzést, majd a soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán a kozmetikus szakoktatói képzést.
Munkám során sokféle emberrel, és igénnyel találkozom, amit igyekszem legjobb tudásom szerint megoldani. A legjobb érzés, amikor a vendég a tükörbe belenézve úgy érzi, újjászületett. Mindig a legjobbra törekszem, hogy a vendég és én is elégedett legyek.

Fontosnak tartom az állandó szakmai fejlődést, ezért folyamatosan részt veszek különböző továbbképzéseken, szemináriumokon, és sminkversenyeken, ahol már többször sikerült a dobogón állnom.

Eredményeim

  • 2009: Beauty Forum Kék Gyémánt Kupa: Csinos lila – 2.hely
  • 2010: MOSZI Országos Sminkverseny: Indián nyár – 1.hely
  • 2011: Budapest Open MOSZI Országos Sminkverseny: Karácsonyi vacsora – 3.hely
  • 2012: Szépítész Magazin: Legyen a Sztársminkesünk! országos sminkverseny Reformkori romantika 21. sz.-i szemmel – 3.hely
  • 2013: Trends of Beauty Wien: Geisha Dreams – 2.hely
  • 2014: Trends of Beauty Graz: Back to the 50’s – 3.hely