Sminktetoválás

Szálazott szemöldök tetoválás

A szálazott szemöldök tetoválás természetességre törekvő, szálakból álló tetoválás. Akkor igazán szép, ha finom, vékony szálakból áll, amelyek követik a saját szemöldök növekedési irányát.

Előnye, hogy mivel természetes, sokan nem is veszik észre, hogy tetoválás. Bár kevesebb pigmentet tartalmaz, hamarabb kezd halványodni, mint a satírozott változat, ezért 1-2 évente frissíteni kell. Így viszont nem kell amiatt aggódnunk, ha új hajszínt szeretnénk, hogy nem passzol hozzá a szemöldök tetoválás színe, mert annak az árnyalatán is lehet változtatni.

Ajánlom azoknak, akik nincsenek megelégedve saját szemöldökük formájával, esetleg hiányos a közepe, vége, illetve ha egy szebb, egyenletesebb formát szeretnének anélkül, hogy természetellenes hatású lenne. Egy jól megválasztott szemöldök formával és a hozzá illő színnel szinte új arcot tudunk varázsolni.

Satírozott szemöldök tetoválás

A satírozott tetoválás a legrégebb óta használt technika. Ilyenkor a szemöldököt teljesen besatírozzuk. Erőteljesebb és akár sötétebb hatást is érhetünk el vele, mint a szálas technikával.

Új tetoválások elkészítésekor ma már gyakrabban alkalmazzuk a szálas szemöldök tetoválást, hacsak a vendég adottságai mást nem kívánnak meg (pl. ritka, vagy teljesen hiányzó szőr esetében).

Meglévő satírozott szemöldök esetében azonban újra a satírozást választjuk a színt felfrissítő kezelés során.

Szemhéjtetoválás

A szemhéjtetoválás hangsúlyosabbá teszi szemünket, és korrigálja a szemformát. Egyéntől függően a vékony szempillatőben húzott vonaltól, egészen a vastag vonalvezetésig.

Akinek világos szempillája van, és nem akar kontúrt, neki a szempilla sűrítést ajánlom, amely a szempilla tövekben látszik, hatása teljesen természetes. A felső és alsó szemhéj tetoválás célja a szem természetes szépségének kiemelése, a szemforma előnyös befolyásolása.

Szájtetoválás

A szájtetoválás a száj formájának korrigálására, és az ajkak hangsúlyosabbá tételére alkalmazható, a bőr tónusához és az egyéniséghez illeszkedő színben.

A száj formájának enyhébb változtatására, nagyítására alkalmazható. Tetoválhatunk csak szájkontúrt, de manapság kedveltebb a száj satírozása.